Sponsorplan

Sponsoring van LTC Steenwijk? Een ‘Match’ made in heaven!

Word ook ‘Point’, ‘Breakpoint’, ‘Game’, ‘Set’ of ‘Match’ Sponsor van LTC Steenwijk en profiteer van de voordelen die het sponsorschap u kan bieden.

Wat te denken van uw logo in de kantine of buiten op het ‘Sponsorcollectief’ bord? Of vermelding van uw bedrijf op de professionele internet site van de vereniging! Of een dagdeel gebruik mogen maken van de tennisbanen met uw bedrijf!

Nieuwsgierig wat sponsoring van LTC Steenwijk u kan opleveren ? Kijk naar ons complete sponsorplan op bijgaand overzicht. Heeft u toch nog vragen of wilt u zich direct aanmelden als sponsor van onze vereniging ? Bel of mail Michel Smit van de sponsorcommissie 06-83054073 of sponsorcommissie@ltcsteenwijk.nl

Sponsorpakketten LTC Steenwijk 2019

Er is gekozen om de sponsormogelijkheden in pakketten aan te bieden, zoals hieronder is beschreven. Andere mogelijkheden zijn ook mogelijk, dit zal in overleg gaan en op maat gemaakt worden.

Pakket ‘Point’ (€ 50,- per jaar)

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:
1. Een full-color bordje (30 x 15) op de barombouw met zelfgekozen tekst of logo
2. Uitnodiging sponsoravond voor 2 personen

Voorbeeld van de barbordjes

Pakket ‘BreakPoint’ (€ 125,- per jaar)

1. Logo als full-color sticker (28 x 17) op het ‘Sponsorcollectief’ bord buiten
2. Uw logo + link naar uw eigen website op de sponsorpagina van de website van LTC Steenwijk
3. Logo op LTC Steenwijk TV
4. Advertentie in de jaarlijkse schriftelijke nieuwsbrief/jaarboekje
5. Uitnodiging sponsoravond voor 2 personen

Bij een contract voor 3 of 5 jaar, zijn de volgende extra’s van toepassing:
incl. ontwerp, materiaal en bedrukken van uw reclame uiting

Het Sponsorcollectief Bord

Pakket ‘Game’ (€ 200,- per jaar)

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:
1. Full-color reclamebord (252 x 65) op 1 van de 6 tennisbanen met daarop uw logo en eventueel zelf gekozen tekst. Dit bord is aan 2 kanten bedrukt en is van beide kanten dus zichtbaar. (De eenmalige productiekosten á € 153,- zijn niet inbegrepen in het pakket)
2. Vermelding op de Facebookpagina van LTC Steenwijk (+200 volgers)
3. Uw logo + link naar uw eigen website op de sponsorpagina van de website van LTC Steenwijk
4. Advertentie op LTC Steenwijk TV
5. Logo als full-color sticker op ‘Sponsorcollectief’ bord buiten op een prominente plek
7. Uitnodiging sponsoravond voor 2 personen

Reclameborden langs de banen

Pakket ‘Set’ (€ 275,- per jaar)

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:
1. Full-color reclamebord (252 x 65) op baan 1 t/m 3 met daarop uw logo en eventueel zelf gekozen tekst. Dit bord is aan 2 kanten bedrukt en is van beide kanten dus zichtbaar. (De eenmalige productiekosten á € 153,- zijn niet inbegrepen in het pakket)
6. Advertentie in de jaarlijkse schriftelijke nieuwsbrief/jaarboekje
7. 1x per jaar een dagdeel gebruik mogen maken van een baan (eventuele uitbreiding mogelijk, afhankelijk van het aantal mensen) in overleg met de sponsorcommissie
8. Uitnodiging sponsoravond voor 2 personen

Reclameborden langs de banen

Pakket ‘Match’ (€ 500,- per jaar)

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:
1. Baansponsor: 2 full-color meshdoeken (285 x 285) langs 1 van de 6 tennisbanen met daarop uw logo en eventueel zelf gekozen tekst + naamsvermelding middels een sticker op het scorebord van dezelfde tennisbaan (De eenmalige productiekosten á € 290,- zijn niet inbegrepen in het pakket)
6. Advertentie in de jaarlijkse schriftelijke nieuwsbrief/jaarboekje
7. 4x per jaar een dagdeel gebruik mogen maken van de baan die gesponsord wordt (eventuele uitbreiding mogelijk, afhankelijk van het aantal mensen) in overleg met de sponsorcommissie
8. Uitnodiging sponsoravond voor 2 personen

Bij een contract voor 3 of 5 jaar, zijn de volgende extra’s van toepassing
– incl. ontwerp, materiaal en bedrukken van uw reclame uiting

Extra voor alle sponsors:

Uitnodiging voor de jaarlijkse sponsoravond voor 2 personen.
Elk jaar zal er een sponsoravond gehouden worden. Hiervoor wordt elke sponsor + 1 introducé uitgenodigd. De invulling van deze avond zal elk jaar middels de uitnodiging bekend gemaakt worden.
We willen hier een gezellige en ontspannen avond van maken, terwijl u kunt netwerken met onze andere sponsors.

(function(f,o,r,m){ r=f.createElement(‘script’);r.async=1;r.src=o+’js/mf.js’; m=f.getElementById(‘mf_placeholder’); m.parentNode.insertBefore(r, m); })(document,’//www.ltcsteenwijk.nl/tools/machform/’);