Baanhuur

LTC Steenwijk is een tennisvereniging die bestaat voor haar leden, maar belangrijker nog, bestaansrecht heeft door haar leden. Het doel is om van LTC Steenwijk een levendige club te maken en dat kan niet zonder betrokken leden. LTC Steenwijk verhuurt daarom ook niet pro-actief tennisbanen. Het is wel mogelijk om bij LTC Steenwijk incidenteel een tennisbaan te huren. Niet-leden kunnen op deze wijze eens proberen of tennis een sport voor ze is. Ook kun je denken aan het verhuren van tennisbanen aan vakantiegangers.
De volgende regels zijn van toepassing:

1. Een niet-lid mag 2x per jaar een tennisbaan huren. De namen van de individuele huurders worden genoteerd.
  2. De baanhuur bedraagt € 15,- per baan per uur.
  3. Er dient afgehangen te worden via 2 tijdelijke passen. Deze passen zijn verkrijgbaar op de verhuuradressen hieronder en op momenten dat de kantine geopend is (in het zomerseizoen door de week vanaf 19.30 uur).

Voor leden is het mogelijk om 2x per jaar een introducé mee te nemen.

Verhuuradressen:

Marianne Boers
De Spitzen 14, 8334 NJ TUK
tel: 0521-517842
e-mail marianneboers@hotmail.com

Kantine LTC Steenwijk
J.H.W. Pasmanweg 10, 8334 RR Tuk
tel: 0521-510667

Meer info over het lidmaatschap