Vrijwilligers zijn volop bezig voor LTC Steenwijk!

Hulde voor o.a. Jan Kleinsmit, Peter Bandringa, Peter Wessels en de Accommodatiecommissie! Zij hebben zich enorm ingezet voor ons park. Heel erg bedankt voor alle inzet. Naast het onderhoud op het park door de Accommodatiecommissie heeft Jan Kleinsmit, samen met een aantal anderen, het clubgebouw geverfd. Heel erg fijn allemaal!

AccommodatiecommissieDe Accommodatiecommissie is elke dinsdag aan het werk op het park!

De accommodatiecommissie is elke dinsdag druk aan het werk op ons park om het mooi en netjes te maken. Ze maken het park mooi en zorgen voor goed bespeelbare banen. Op de foto staat Sierd van Engen (staand) en Jan Evenhuis. Ze zijn aan de achterkant van de kantine bezig met het hek voor de bevoorrading. Tja, wie een kuil graaft voor een ander….

Jan KleinsmitPeter WesselsClubgebouw is geverfd!

Jan Kleinsmit heeft in 3 weken tijd alle kozijnen en deuren van het clubgebouw schoongemaakt, geschuurd en geverfd. Hij heeft 1 week hulp gehad van een vrijwilliger, Wilco, via bureau Vrijwilligerswerk. Ook hebben de accommodatiecommissie en Peter Bandringa met Peter Wessels hun steentje bijgedragen. De beide Peters hebben de houten boeien vervangen door kunststof boeien. Het is al met al een topresultaat geworden!

Accommodatiecommissie 1Henk Koolen al 20 jaar vrijwilliger, bijzonder toch?

Henk Koolen is al 20 jaar betrokken bij het onderhoud van onze accommodatie. Dat is super mooi! Henk, heel erg bedankt voor alle inzet. Uiteraard is LTC Steenwijk heel erg blij met alle vrijwilligers die zich op welke manier dan ook inzetten voor onze vereniging. Daarom zal er eind dit jaar weer een vrijwilligersavond georganiseerd worden. Want zonder vrijwilligers kunnen we niet!