Vriendentoernooi heren Steenwijk-Nagele

Zaterdag 9 september heeft het herenteam op de zaterdag een toernooitje gespeeld, met en tegen het herenteam van Nagele. Dit team komen ze al een aantal jaren tegen in de competitie en het treffen is naast de sportieve inspanning altijd een feestje. Een goeie reden om elkaar nog een keer te ontmoeten!

 


Weer of geen weer… het gaat altijd door!

Ondanks een hele natte start met dezelfde voorspellingen hebben we geen moment overwogen om het af te lassen…sterker nog, als het weer geen tennissen toe zou laten, lagen er alternatieven op de plank.

 


Eerst beginnen met appeltaart

Nadat we om ca. 10:00 uur de dag geopend hebben met diverse openingsspeeches, mooie woorden koffie en de onovertroffen eigengemaakte appeltaart van onze Bakker Bram, konden we rond 11:00 uur droog starten met de partijen. We hebben gespeeld met en tegen Nagele. Aan elke kant van het net stond een mannetje van elk team. Halverwege zijn we ons te buiten gegaan aan…ook weer met de hand gemaakte soep, door Willem, en broodjes -top- geregeld.

 


Mooie wedstrijden tot 15.00 uur

De groep van 14 mannen konden door de dag heen 5 partijen spelen…tot 15:00 uur, toen begon het echt te regenen, een mooie tijd om te stoppen en ons te richten op de evaluatie van de partijen. En ook dat is ook zonder onoverkomelijke discussies gelukt.

 

 


Er waren geen verliezers

We hebben de dag afgesloten met een heerlijk uitgebreid buffet verzorgd door cafe ‘De Karre’. Alhoewel de scores nauwkeurig werden vastgelegd, maar een dergelijk vriendentoernooi geen verliezers kent….waren er ook geen winnaars. De basis waarop dit evenement volgend jaar weer plaatsvindt.

 


De Voorzitter kwam ook even kijken

Taco kwam samen met zijn gezin, ons nog een hart onder de riem te steken, hetgeen wij bijzonder waarderen. Daarnaast heeft hij kennis kunnen maken met de Voorzitter van Nagele.

 


Groeten, HET herenteam.

Johan Overwijk, Willem Koppel, Bram Pietersma, Peter Wessels, Chris Koeling en Dirk Gol.