Download of update de KNLTB ClubApp!

Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Clubnieuws en toernooi-informatie inzien, informatie over competitieteams, e-mailadres en telefoonnummer leden zien, tennismaatjes zoeken en een baan van tevoren afhangen. Dat wil jij toch ook vanaf je mobiel kunnen?

Download gratis de ‘KNLTB Clubapp’
Download gratis de ‘KNLTB Clubapp’ in de ‘Google Play store of Apple store’. Let op dat je onze vereniging alleen kan vinden door te zoeken op ‘Steenwijk’.

Beginscherm

Je kunt clubleden zoeken. Het e-mailadres of het telefoonnummer staat vermeld.

Je krijgt de ledenlijst bij ‘Zoek clubleden’. Of je kunt op naam zoeken. Wanneer je er op klikt krijg je het e-mailadres en het telefoonnummer.

Bardienstplanner staat onder ‘Dienstenplanner’.

Je kunt van tevoren een baan reserveren bij de knop ‘afhangen’. Op de tennisbaan hoef je dan alleen nog maar minimaal 5 minuten van tevoren je baan te bevestigen met je KNLTB-pas.