Download of update de KNLTB ClubApp!

Vanaf 11 juni is de KNLTB ClubApp alleen te gebruiken inden jij de ClubApp geüpdatet hebt (minimaal versie 1.8). We willen je daarom vragen om in de App Store of Google Play Store van jouw telefoon na te kijken of jij de meest recente versie al gedownload hebt.

Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Clubnieuws en toernooi-informatie inzien, e-mailadres en telefoonnummer leden zien, tennismaatjes zoeken en een baan van tevoren afhangen. Dat wil jij toch ook vanaf je mobiel kunnen?

Beginscherm

Je kunt clubleden zoeken. Het e-mailadres of het telefoonnummer staat vermeld.

Je krijgt de ledenlijst bij ‘Zoek clubleden’. Of je kunt op naam zoeken. Wanneer je er op klikt krijg je het e-mailadres en het telefoonnummer.

Bardienstplanner staat onder ‘Dienstenplanner’.

Je kunt van tevoren een baan reserveren bij de knop ‘afhangen’. Op de tennisbaan hoef je dan alleen nog maar minimaal 5 minuten van tevoren je baan te bevestigen met je KNLTB-pas.