Clubkampioenschappen met vele kampioenen!

Rogier de Haan opnieuw clubkampioen!

De clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren zijn afgelopen bij LTC Steenwijk. Het was vooral een gezellig en zonnig kampioenschap. Er waren allerlei verschillende categorieen waar de leden zich voor konden opgeven. Dit jaar deden vooral veel jeugdleden mee aan het kampioenschap. Iedereen speelde op zijn eigen niveau, en dat resulteerde in leuke en ontspannen wedstrijden.

Rogier de Haan opnieuw clubkampioen!
Voor de senioren zijn er meerdere kampioenen in verschillende n. In de mix 6,7, 8 wonnen Michel Smit en Yvonne Benning. Zhengwei Wu won de heren enkel in de categorie 7,8. Lucia Oetsen won de dames enkel 7, 8 en Marijke Falkena en Marjet Pijlman-Wever wonnen de damesdubbel 7, 8. De heren dubbel 6, 7 was uiteindelijk een hele spannende finale tussen Michel Smit/Zhengwei Wu en Arie Kamperman/Michel Oostenrijk. Met 7-6 en 7-5 werden Michel Smit/Zhengwei Wu kampioen! Rogier de Haan bleek net als vorig jaar de sterkste man te zijn. Rogier won zijn partijen met goed, solide spel. Af en toe moest hij er wel hard voor werken, maar echt in de problemen is Rogier niet gekomen. Dick Krommenhoek werd knap 2e.

Clubkampioen Rogier de Haan wordt gefeliciteerd door Secretaris Peter Bandringa.

Veel jeugdspelers in actieKampioenen Rood:
1. Tygo van den Berg, 2. Levi Stok en 3. Kyan van Pijkeren

De rode kinderen speelden allemaal een wedstijdje tegen elkaar. Het waren zeer spannen wedstrijdjes en op deze jonge leeftijd spelen ze al veel rally’s met elkaar. Mooi om te zien! De spelers die de meeste punten in de wacht hadden gesleept wonnen. Tygo van den Berg werd 1e, Levi Stok 2e en Kyan van Pijkeren 3e.
Rood Spelers: Alec Gorte, Julian Strijker, Levi Stok, Tygo van den Berg, Kyan van Pijkeren, Donna Cornelissen, Ramon Beekman en Mika Vonk.

Kampioenen Oranje:
1. Esmee Gerbers, 2. Luca Venneri en 3. Sanne ten Hoeve

Bij de oranje kinderen waren twee poules gemaakt. Het was het een hele spannende strijd om de 1e plek in de poule. De kinderen waren erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk speelden Esmee Gerbers en Luca Venneri voor de 1e en 2e plaats en Sanne ten Hoeve en Hessel Hoeksma voor plek 3 en 4. De uiteindelijke winnaar was Esmee Gerbers. Luca Venneri werd 2e en Sanne ten Hoeve 3e.

Deelnemers Oranje: Hessel Hoeksma, Luca Venneri, Esmee Gerbers, Sanne ten Hoeve, Lieke Veurman, Noa Baron, Sophie Gerbers (vooraan). Marleen Hiemstra staat niet op de foto.

Kampioenen Groen enkel:
1. Jesse ten Hoeve en 2. Timo Stok

Bij de Groen kinderen die al op heel veld spelen met groene ballen waren de wedstrijden erg spannend. Er waren 2 pouletjes en de uiteindelijke nummers 1 van de poule speelden tegen elkaar de finale. Jesse ten Hoeve en Timo Stok speelden die tegen elkaar. De jongens speelden erg goed, maar uiteindelijk bleek Jesse net iets sterker in de beslissende tiebreak.

Kampioenen Groen dubbel:
Anna Gerbers en Jesse ten Hoeve

In de dubbel speelden Anna Gerbers/Jesse ten Hoeve tegen Timo Stok/Luc Nuijten. Ze waren allemaal erg aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk wisten Anna/Jesse net te winnen met 1-4, 5-3, 7-4.

Deelnemers Groen: Luc Nuijten, Paolo Cornelissen, Anna Gerbers, Timo Stok, Jesse ten Hoeve, Esmee Gerbers en Lars Krommenhoek. Britt Vochteloo staat niet op de foto. Zij raakte helaas geblesseerd.

Kampioenen Geel2:
1. Suzan Ye, 2. Isabel Krommenhoek en 3. Finn Meijer

Bij de jeugd die nog niet zo lang op Geel speelt werden zeer spannende wedstrijden gespeeld. Ook hier waren 2 pouletjes, waarna iedereen nog een wedstrijd speelde tegen de tegenstander in de andere poule. Uiteindelijk speelden Suzan Ye en Isabel Krommenhoek de finale. Finn Meijer en Paolo Cornelissen speelden voor plek 3 en 4. Het waren allebei zeer spannende wedstrijden. Bij Suzan en Isabel moest er een derde set tiebreak aan te pas komen. Uiteindelijk won Suzan met 2-6, 6-4, 10-7. Finn won met 6-4, 6-2. In de dubbel speelden Isabel/Suzan tegen Finn/Xander Westra. Ook dit was heel erg spannend. Hier vond de beslissing ook pas plaats in de 3e set tiebreak. Met 6-4, 2-6 en 10-7 wisten Isabel en Suzan net te winnen.

Deelnemers Geel2: Anna Gerbers, Isabel Krommenhoek, Suzan Ye, Finn Meijer, Paolo Cornelissen en Xander Westra.

Secretaris Peter Bandringa met Isabel Krommenhoek en Suzan Ye. Zij wonnen ook de dubbel tegen Finn Meijer en Xander Westra

Kampioenen Geel:
1. Michel Stok 1 en 2. Bernhard van Engelen

Bij de Gele categorie jongens enkel werden er spannende poulewedstrijden gespeeld. De finale tussen Michel Stok en Bernhard van Engelen was een erg spannende 3 setter. Uiteindelijk trok Michel Stok aan het langste eind door in de 3e set met 10-8 te winnen in de tiebreak.

Kampioenen Geel: Michel Stok en Bernhard van Engelen.

Het voelde goed met zoveel mensen op het park die enthousiast hun wedstrijden speelden. De organisatie werd zelf ook enthousiast over de positieve reacties zodat zij nu al nadenken over het clubkampioenschap voor volgend jaar. Geprobeerd wordt om dan nog meer mensen mee te laten doen aan dit kampioenschap.

Foto alle Kampioenen:
Achterste rij van links naar rechts: Rogier de Haan, Yvonne Benning, Michel Smit, Zhengwei Wu, Lucia Oetsen.

Middelste rij van links naar rechts: Esmee Gerbers, Michel Stok, Anna Gerbers, Jesse ten Hoeve, Tygo van den Berg.

Voorste rij van links naar rechts: Isabel Krommenhoek, Suzan Ye