Actie Rabobank levert € 750,- op!

LTC Steenwijk deed dit jaar mee aan een actie van de Rabobank: Rabobank ClubSupport. Een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend investeren in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. En dit jaar stond LTC Steenwijk op deze lijst! We hebben € 750,- opgehaald. Iedereen heel erg bedankt voor hun stem!

Hoe werkt de Rabobank ClubSupport actie:

• Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland stelt dit jaar € 125.000,- beschikbaar
  • De leden van de Rabobank bepalen welke vereniging geld krijgt
  • T/m 11 oktober kun je stemmen op LTC Steenwijk
  • Je moet dan wel een Rabobank rekening hebben
  • Je moet lid zijn van de Rabobank: als klant kun je lid worden van jouw lokale Rabobank. Als lid kun je onder andere meebeslissen met jouw bank en profiteer je van lokale en landelijke ledenaanbiedingen). Word daarom snel lid van de Rabobank!
  • Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis.

Stappen om te kunnen stemmen

Stap 1: Gratis lid worden van de Rabobank (de verwerking hiervan duurt 2 werkdagen)

Stap 2: Stem met jouw stemcode (deze staat in een aparte mail van de Rabobank met de titel ‘Rabo ClubSupport. Jouw stem is geld waard!’ die je ontvangt nadat je een bevestiging hebt gekregen dat je lid bent geworden van de Rabobank)

We hebben je stem nodig!