Nieuwe leden in de Jeugdcommissie!

Heleen Homan en Michel Smit: heel erg bedankt voor jullie inzet!

Heleen Homan en Michel Smit hebben zich een aantal jaren met hart en ziel ingezet voor de jeugd. Vele activiteiten hebben zij georganiseerd en daar was het Bestuur heel erg blij mee! Heleen en Michel hebben aangegeven een stapje terug te doen en ruimte te maken voor anderen in de Jeugdcommissie.

Tijdens de clubkampioenschappen is Heleen Homan bedankt voor al haar inzet. Ze heeft een mooie bos bloemen gekregen. Michel Smit wordt op een ander moment nog officieel bedankt voor al zijn inzet. Krista Maalderink en Sanne Krist blijven wel in de Jeugdcommissie en zij krijgen gelukkig versterking. Heel veel succes en plezier gewenst!

De Jeugdcommissie ziet er nu als volgt uit:

JC

Achterste rij van links naar rechts: Lucia Oetsen, Debby Cornelissen, Fenna Brassien, Marieke ten Hoeve, Maureen Damhuis.

Voorste rij van links naar rechts: Birgitta Damhuis, Sanne Krist en Krista Maalderink.