Nieuwe KNLTB-ledenpas is 2 jaar geldig

Vanaf dit jaar gaat er het één en ander veranderen met betrekking tot je KNLTB-ledenpas. In 2019 ontvangt ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijken we of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien.

Competities en toernooien
Op de meerjaren ledenpas wordt de speelsterkte niet meer getoond. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op de KNLTB cubapp als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement worden daarom aangepast. In deze reglementen, die in januari worden gepubliceerd, zullen alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig worden uitgelegd.