Mix-team kampioen bij de Najaarscompetitie!

Het gemengd dubbel team 35+ van LTC Steenwijk is kampioen geworden in de najaarscompetitie in de 3e klasse. Van harte gefeliciteerd Agnes Haverman, Yvonne Benning, Annet de Boer, Henk Oosten, Ronald Veensma en Albert Roemeling!

Ze speelden eerder in de 2e klasse, maar met de komst van enkele nieuwe teamleden werd het team teruggeplaatst naar de 3e klasse. Volgend jaar zal het team dan ook weer uitkomen in de 2e klasse van de KNLTB voorjaarscompetitie. De teamleden, van wie de jongste 38 jaar is en de oudste 63, trainen elke maandagavond samen op de banen in Tuk. Het team bestaat uit Agnes Haverman, Yvonne Benning, Annet de Boer, Henk Oosten, Ronald Veensma en aanvoerder Albert Roemeling. Het was afgelopen najaar op vrijdagavond druk op de banen van LTC Steenwijk, met nog twee teams in de gemengd dubbelcompetitie en daarnaast de lessen door tennisschool Dallinga. In de competitie speelden verder op de vrijdag een herenteam en op de zondag een herenteam en twee jeugdteams. Daarnaast deed de jongste jeugd met 4 teams mee aan de Worldtour competitie op de zondag. De Voorjaarscompetitie begint weer vanaf 9 april. In de periode tot begin juni zijn er 7 wedstrijddagen. Dus er is nog even tijd om te trainen!

kampioenennajaarscompetitie

Van links naar recht achterste rij:

Henk Oosten, Yvonne Benning, Ronald Veensma

Van links naar rechts voorste rij:

Agnes Haverman, Albert Roemeling, Annet de Boer