Steenwijk succesvol bij Steenwijkerlandtoernooi!

Op 16 en 17 juni werd het jaarlijkse Steenwijkerlandtoernooi georganiseerd. Dit jaar was de ontvangende tennisclub L.T.C. IJsselham (Oldemarkt). De deelnemers van LTC Steenwijk waren zeer goed vertegenwoordigd en waren zeer succesvol.

Op zaterdagochtend speelde de categorie Oranje. Na veel leuke partijen stonden uiteindelijk Timo Stok  en Lars Krommenhoek van LTC Steenwijk in de finale. Timo wist dit uiteindelijk in een zeer spannende wedstrijd te winnen. In de middag speelden de categorie Geel. Het waren leuke wedstrijden om te zien. Uiteindelijk werd Michel Stok van LTC Steenwijk de winnaar. Jesse Schokker werd 2e en Timo Kuiper 3e (beide van Oldemarkt).

Op de zondag werden de categorieën rood en groen gespeeld. Rood speelde enorm veel leuke partijen. Voor veel deelnemers waren het de eerste echte wedstrijden, maar voor anderen was het allemaal al duidelijk. Weer wist Steenwijk te winnen. Ward Ekkel werd 1e en Lieke Veurman 2e.

Bij Groen waren het spannende en lange partijen. Ook dit keer was er een finale met spelers van Steenwijk. Uiteindelijk werd Xander Westra 1e en Anna Gerbers 2e.

Al met al een mooi weekend.

Winnaars categorie Rood: 2e Lieke Veurman en 1e Ward Ekkel

Winnaars categorie Oranje: 2e Lars Krommenhoek en 1e Timo Stok

Winnaars categorie Groen:1e Xander Westra en 2e Anna Gerbers

Winnaars categorie Geel: 2e Jesse Schokker, 1e Michel Stok en 3e Timo Kuiper

Van tevoren was extra geoefend door bijvoorbeeld de Rood kinderen die geholpen werden tijdens de training door oudere jeugd van LTC Steenwijk.

.