KNLTB.CLUB vervangt Afhangbord.nl

Afhangbord.nl stopt per 1 januari.

De KNLTB voert momenteel verschillende wijzigingen door in hun IT en software systemen. Als gevolg daarvan zal ook afhangbord.nl en dus het afhangbord in de hal op 1 januari buiten werking gesteld worden.

Dit is voor ons de aanleiding geweest om ook onze softwarepakketten onder de loep te nemen. Uiteindelijk is er besloten om – naast een nieuw boekhoudprogramma dat we voor de zomervakantie hebben aangeschaft – voor KNLTB.CLUB te kiezen. Belangrijkste argumenten om voor dit pakket te kiezen zijn de gebruiksvriendelijkheid van het pakket en de mogelijkheid om verschillende onderdelen te koppelen.

Zo zal de ledenadminidstratie straks rechtstreeks gekoppeld zijn aan de barplanner, banenplanner en wordt het gemakkelijker om zelf (bepaalde) persoonsgegevens te wijzigen. Tevens wordt het inschrijven vereenvoudigd en kunnen leden indelen in groepen waardoor we bijvoorbeeld selectiever kunnen zijn met het sturen van berichten. Als laatste zal de administratie en contributie-inning via dit nieuwe systeem gaan lopen.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze voorzitter Taco Homan: voorzitter@ltcsteenwijk.nl