Jeugd speelt in nieuwe wedstrijdshirts!

De afgelopen winter heeft de jeugd hard getraind voor het nieuwe competitieseizoen. En dit jaar speelt de jeugd die meedoet aan de Voorjaarscompetitie (meer dan 50 kinderen) in nieuwe wedstrijdshirts! De sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt zijn: Tennisschool Dallinga, Oosterhof Elektro, Grill & Buffet Restaurant Rhodos en Het Snoephoekje, allen uit Steenwijk.

De jongste jeugd (2 teams van categorie Rood en 2 teams van categorie Oranje) is zondag 6 maart begonnen aan de competitie ‘Worldtour’. Gedurende het jaar spelen zij op 12 zondagen tegen andere kinderen van omliggende verenigingen. De competitie voor de iets oudere jeugd begint vanaf 4 april. Er is een Groen team dat op de woensdagmiddag speelt, 3 teams Geel op de vrijdagavond en 1 team Geel op de zondag.

Op de foto staat een gedeelte van de kinderen in hun nieuwe wedstrijdshirt:

• Links: Voorzitter LTC Steenwijk Taco Homan
  • 2e van links: Serkan Akin van Grill & Buffet Restaurant Rhodos
  • Midden: Erik Dallinga van Tennisschool Dallinga,
  • 2e van rechts: Hilco Snoeken van Het Snoephoekje
  • Rechts: Michel Smit, Voorzitter van de Jeugdcommissie van LTC Steenwijk
  • Arjan Oosterhof van Oosterhof Elektro mist op de foto.

competitieshirts1