Informatie kantinedienstrooster

Het kantinedienstrooster is een dynamisch rooster en dat houdt in dat er van tijd tot tijd wijzigingen plaatsvinden; enerzijds doordat leden (onderling) ruilen anderzijds omdat we soms de openingstijden verruimen of juist diensten schrappen.

Meest recente versie kantinedienstrooster via de clubapp KNLTB.Club

Op onze clubapp KNLTB.CLUB staat altijd de meest up-to-date versie van het bardienstrooster; deze zal ook op het scherm in de kantine getoond worden en een geprinte versie zal ook in de kantine komen. Als je onderling ruilt geef dat dan ook door via kantinecommissie@ltcsteenwijk.nl zodat wij het rooster up-to-date kunnen houden.

Helaas komt het nog te vaak voor dat als leden verhinderd zijn ze een mail sturen naar de kantinecommissie met de mededeling dat ze niet kunnen en dat de kantinecommissie vervanging moet regelen. Zo werkt het niet; van leden wordt verwacht dat ze zelf vervanging regelen. Je kunt leden/telefoonnummers ook vinden via de clubapp KNLTB.CLUB. Hierbij informatie over de werkwijze van de app.

Vergeet niet het kasboek in te vullen

Vergeet bij het draaien van kantinedienst niet om het kasboek in te vullen. Zoals bekend werken wij dit jaar met een terugbetaling bij het draaien van kantinedienst en een ingevuld en ondertekend kasboek door diegene die bardienst heeft gedraaid is hierbij bepalend. Onderteken ook het kasboek wanneer er alleen via de pin is betaald of wanneer je niets hebt verkocht. Je krijgt dan alsnog de 15 euro terug betaald.