Jouw inzet is goud waard: help mee met de Grote Clubactie!

Ieder verkocht lot is € 2,40 voor de clubkas!

Vanaf 19 september (t/m 19 november) kun je door het verkopen van loten onze clubkas spekken! De Grote Clubactie loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de  clubkas. Dit geld besteden we aan de jeugd (zoals het Kampweekend) en voor een bijdrage aan nieuwe tennisbanen. Kopers kunnen nu ook met hun telefoon een lot online kopen. Dit kan door de standaard QR-code op of in het verkoopboekje te scannen met de camerafunctie van de telefoon.

Jouw inzet is goud waard!

Als jij loten van de Grote Clubactie verkoopt, help je om de doelen van LTC Steenwijk werkelijkheid te maken (voorgaande jaren mini-baantjes en springkussens kampweekend)! Help mee door loten te verkopen aan je familie, vrienden, buren en aan mensen in je dorp of stad. Maar liefst 80% van de omzet gaat naar LTC Steenwijk.

De 20-loten-voucher bij verkoop 20 loten:

Wanneer je meer dan 20 loten verkoopt, ontvang je de 20-loten-waardebon! Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Verkoop dus tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je ontvangt de 20-loten-waardebon via onze secretaris, Peter Bandringa.

Kids-verkoopwedstrijd 2020

40 loten of meer verkocht? Geef je dan op voor de Kids-verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van de Grote Clubactie 2020 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

Top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk krijgen een cadeaubon!

Behoor je straks bij de top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk? Dan mag je kiezen uit een cadeaubon van: Visscher Sport, ’Bol.com of Intertoys.

Praktische informatie

Het verkopen van de loten is eenvoudig. Vanaf elke leeftijd mag je loten verkopen. Wij werken met: een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn rekeningnummer op de intekenlijst van der verkoper en het bedrag wordt t.z.t. eenmalig van de koper zijn rekening afgeschreven. Er wordt dus niet met contant geld betaald. Ook wordt er geen ‘echt’ lot uitgedeeld; het lotnummer staat op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Verkoopboekje
In een verkoopboekje vind je een intekenlijst voor 23 kopers, bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen

Nieuw: verkoopboekje met QR-code!
Op en in het vernieuwde verkoopboekje staat een standaard QR-code en de weblink die gaat naar clubactie.nl/lot. Op deze website zoekt de koper de vereniging en verkoper waar ze een lot van koopt. Indien de verkoper niet in het systeem staat, dan kan de koper de naam invullen. Alle deelnemende verenigingen zijn vindbaar door te zoeken op verenigingsnaam en/of plaats.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je ouders, familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 19 november in bij je trainer Erik Dallinga/Wencke Hogendijk of Peter Bandringa, Het Schar 108 in Steenwijk.

Wanneer is de actie?

Je kunt vanaf zaterdag 19 september beginnen met de lotenverkoop.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Peter Bandringa, Secretaris LTC Steenwijk (secretaris@ltcsteenwijk.nl)