Jouw inzet is goud waard: help mee met de Grote Clubactie!

Ieder verkocht lot is € 2,40 voor de clubkas!

Vanaf 14 september kunnen leden door het verkopen van loten onze clubkas spekken! De Grote Clubactie loten verkoop je voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas. Dit geld besteden we elk jaar aan de jeugd (voorgaande jaren mini-baantjes en springkussens Kampweekend), materiaal voor tennisles en inrichting van het clubgebouw.

Jouw inzet is goud waard!

Als jij loten van de Grote Clubactie verkoopt, help je om de doelen voor de jeugd van LTC Steenwijk werkelijkheid te maken (voorgaande jaren mini-baantjes en springkussens kampweekend)! Help mee door loten te verkopen aan je familie, vrienden, buren en aan mensen in je dorp of stad. Maar liefst 80% van de omzet gaat naar de vereniging.

De 20-loten-voucher bij verkoop 20 loten:

Wanneer je meer 20 loten verkoopt, krijg je de 20-loten-voucher! Met deze voucher krijg je een 2e kaartje gratis voor SnowWorld, Krazy Kangaroo, Bobbejaanland, of Optisport. Of je krijgt bij Masita.com elke 2e sportartikel gratis! Handig als je sportschoenen toe zijn aan vervanging. Verkoop dus tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je ontvangt de 20-loten-voucher na 2 oktober op je vereniging.

Kids-verkoopwedstrijd 2019

De beste lotenverkopers van de Grote Clubactie 2019 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

Top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk krijgen een cadeaubon!

Behoor je straks bij de top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk? Dan mag je kiezen uit een cadeaubon van: Visscher Sport, ’t Snoephoekje of Intertoys.

visscher-sport

snoepheokje

Praktische informatie

Het verkopen van de loten is eenvoudig. Vanaf elke leeftijd mag je loten verkopen. Wij werken met: een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn rekeningnummer op de intekenlijst van der verkoper en het bedrag wordt t.z.t. eenmalig van de koper zijn rekening afgeschreven. Er wordt dus niet met contant geld betaald. Ook wordt er geen ‘echt’ lot uitgedeeld; het lotnummer staat op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Verkoopboekje

In een verkoopboekje vind je een intekenlijst voor 23 kopers, bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je ouders, familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 1 november in bij je trainer Erik Dallinga of Peter Bandringa, Het Schar 108 in Steenwijk.

Wanneer is de actie?

Je kunt vanaf zaterdag 14 september beginnen met de lotenverkoop.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Peter Bandringa, Secretaris LTC Steenwijk (secretaris@ltcsteenwijk.nl)