Uit liefde voor de club: help mee met de Grote Clubactie!

Ieder verkocht lot betekent € 2,40 voor de clubkas! Vorig jaar hadden we bijna 1.000,- opgehaald.

Vanaf 15 september kunnen leden door het verkopen van loten onze clubkas spekken! De Grote Clubactie loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas. Dit geld besteden we elk jaar aan de jeugd (voorgaande jaren mini-baantjes en springkussens Kampweekend), materiaal voor tennisles en inrichting van het clubgebouw. Speciale actie bij verkoop van 20 loten. Voor de 3 jeugd topverkopers van LTC Steenwijk kun je kiezen uit een bon van Visschersport, ’t Snoephoekje of Intertoys. Verkoopboekjes zijn te verkrijgen via Erik Dallinga.

Leuke aanbiedingen bij verkoop 20 loten:

Verkoop 20 loten en ontvang een 2e kaartje gratis voor Optisport en Avontura. Tevens ontvang je leuke aanbiedingen van Bobbejaanland.

Top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk krijgen een cadeaubon!snoepheokje

Behoor je straks bij de top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk? Dan mag je kiezen uit een cadeaubon van: Visscher Sport, ’t Snoephoekje of Intertoys.

visscher-sport

intertoys

Praktische informatie

Het verkopen van de loten is eenvoudig. Wij werken met: een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn rekeningnummer op de intekenlijst van der verkoper en het bedrag wordt t.z.t. eenmalig van de koper zijn rekening afgeschreven. Er wordt dus niet met geen contant geld betaald. Ook wordt er geen ‘echt’ lot uitgedeeld; het lotnummer staat op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Verkoopboekje

In een verkoopboekje vind je een intekenlijst voor 23 kopers, bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je ouders, familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 1 november in bij je trainer Erik Dallinga of Peter Bandringa, Het Schar 108 in Steenwijk.

Wanneer is de actie?

Je kunt vanaf zaterdag 15 september beginnen met de lotenverkoop.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Peter Bandringa, Secretaris LTC Steenwijk (secretaris@ltcsteenwijk.nl)