Help mee met de Grote Clubactie!

Ieder verkocht lot betekent € 2,40 voor de clubkas! En ontvang gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Schiphol behind the scene of Madame Tussauds bij verkoop 20 loten.

LTC Steenwijk doet mee aan de Grote Clubactie. Vanaf 16 september kunnen leden door het verkopen van loten onze clubkas spekken! De Grote Clubactie loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas. Dit geld willen we besteden aan: de jeugd, materiaal voor tennisles en inrichting van het clubgebouw. Voor de 3 jeugd topverkopers van LTC Steenwijk kun je kiezen uit een bon van Visschersport, ’t Snoephoekje of Intertoys. Verkoopboekjes zijn te verkrijgen via Erik Dallinga.

Gratis entreekaart bij verkoop 20 loten:sportbox

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Schilphol behind the scenes of Madame Tussauds. Ook ontvang je 10 euro shoptegoed bij Sportboxx.com.

Top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk krijgen ook nog een cadeaubon!snoepheokje

Behoor je straks bij de top 3 jeugd verkopers van LTC Steenwijk? Dan mag je kiezen uit een cadeaubon van: Visscher Sport, ’t Snoephoekje of Intertoys.

visscher-sport

intertoys

Praktische informatie

Het verkopen van de loten is eenvoudig. Wij werken met: een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn rekeningnummer op de intekenlijst van der verkoper en het bedrag wordt t.z.t. eenmalig van de koper zijn rekening afgeschreven. Er wordt dus niet met geen contant geld betaald. Ook wordt er geen ‘echt’ lot uitgedeeld; het lotnummer staat op het bankafschrift vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Verkoopboekje

In een verkoopboekje vind je een intekenlijst voor 23 kopers, bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je ouders, familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan voor 1 november in bij je trainer Erik Dallinga, Birgitta Damhuis, Tukseweg 78 in Steenwijk of Peter Bandringa, Het Schar 108 in Steenwijk.

Wanneer is de actie?

Je kunt vanaf zaterdag 16 september beginnen met de lotenverkoop.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Peter Bandringa, Secretaris LTC Steenwijk (secretaris@ltcsteenwijk.nl)

Alle informatie op een rij