Herenteam Steenwijk verbroedert met heren Nagele

In de competitie hebben de heren van het zaterdag dubbel team twee keer de degens gekruist tegen Nagele. Weliswaar verloren de heren van Steenwijk, maar toch ontstond er een klik tussen de teams wat resulteerde in het treffen op 25 juni. Zo zie je maar – sport verbroedert!

 


 

Nagele

Om 10.00 uur eerst koffie met rum gebak (gemaakt door Ina Barendregt, hoe kan het ook anders). De superlatieven waren niet van de lucht. Dit was gebak van buitenaardse schoonheid en daardoor ook van smaak. “Dus Ina bedankt !”

 

 

 

 


 

Nagele1Spelers van Steenwijk met chef kok Marcel
Daarna een speech van onze voorzitter die een geschiedkundige vergelijking maakte tussen Nagele en Steenwijk. Direct gevolgd door een speech van de captain van Steenwijk – Johan Overwijk – die er ook niet om loog met daarbij de overhandiging van een zelf gemaakte beker die de captain van Nagele in ontvangst mocht nemen.

 

 

 


 

Johan

Aanvoerder Leendert Plat neemt de beker in ontvangst
Tevens kreeg een ieder van het veteranenteam een mok aangeboden met sprekende teksten. Beker en een mok zijn voorlopig nog te bezichtigen in onze kantine.(a.u.b. niet aanraken.)

 

 

 

 


kopjesElke speler kreeg een beker met een aansprekende tekst
Voor de lunch hebben we nog 3 partijtjes kunnen tennissen op basis van tijd ( 30 min.), een speler van Steenwijk werd ingedeeld bij een speler van Nagele.

 

 

 

 


De lunch is bereid door “de staf van Marcel van Kallen”. Het was een voortreffelijke, adembenemende Surinaamse soep met ongekend lekkere, pittige kruiden enz.- waarbij onze gasten al vroeg op de middag in exotische sferen geraakten!

Jawel, na de lunch, hebben we ook nog wat ballen geslagen maar na al het gebak en de lunch, werd er om ca. 15.30 uur besloten de ballen in het doosje te doen.

Jazeker en dan nog de nazit, met zelfgemaakte Roebertballen gemaakt door Jannie, met speeches en een prijsuitreiking die bijna niet aan een eind kwam.

17.30 uur: Het einde van een zeer geslaagde dag (een beetje regen). Afscheid genomen van onze gasten. Het volgende treffen staat al weer in de boeken maar de datum weten we niet meer.