Fantastisch Steenwijkerlandtoernooi voor de jeugd!

De kinderen van LTC Steenwijk waren zeer goed vertegenwoordigd!

Van 17 t/m 19 juni vond het jaarlijkse jeugdtennistoernooi van Steenwijkerland plaats. Ditmaal in Vollenhove! En ze hadden het zeer goed en professioneel voor elkaar! Complimenten voor de organisatie. Kinderen van de categorieën Rood, Oranje, Groen en Geel speelden tegen kinderen van de verenigingen van Giethoorn, Oldemarkt, Steenwijk en Vollenhove. Het was echt een fantastisch weekend en de kinderen van LTC Steenwijk waren volop vertegenwoordigd!

Leuk event voor de Rood kinderen!
RoodOp zaterdagochtend was het evenement voor de jongste jeugd (Rood). Fantastisch om te zien al de kinderen die eerst een waring-up kregen onder leiding van de coaches van Vollenhove. Daarna werden ze in 2 teams gedeeld. Iedereen kon kaarten verdienen. Ook al verloor je je wedstrijdje. Alle kinderen waren enthousiast en gingen met een medaille en ‘goody bag’ naar huis.

Rood kinderen samen met de organisatie van TC Vollenhove.

Bij Oranje en Groen overheerste LTC Steenwijk!
De kinderen van Oranje, Groen en Geel speelden spannende wedstrijdenOranjekampioenengoed. De kampioenen van deze categorieën kwamen allemaal van LTC Steenwijk! Bij de Oranje jongens speelden Paolo Cornelissen en Jesse ten Hoeve de finale. Een fantastisch leuke wedstrijd die Jesse net wist te winnen. Isabel Krommenhoek en Anna Gerbers speelden de finale bij de Oranje meisjes. De meiden waren goed aan elkaar gewaagd, maar Isabel werd de winnares.

Oranje kampioenen jongens en meisjes: Foto van links naar rechts: Paolo Cornelissen (2), Anna Gerbers (2), Jesse ten Hoeve (1) en Isabel Krommenhoek (1).

Groenenkelgoed

Michel Stok en Johan Homan speelden de Groen enkel finale tegen elkaar. Voor Johan hadden de vele (en soms ook zeer spannende) wedstrijden in het weekend zijn tol geëist. Helaas moest hij na de eerste set de wedstrijd gewonnen geven aan Michel.

Groen kampioenen: Johan Homan en Michel Stok.

Geel dubbel in zinderende finale gewonnen door Johan Homan en Michel Stok!
Michel en Johan van LTC Steenwijk speelden samen de dubbel in de cgeeldubbelgoedategorie Geel t/m 14 jaar. In de poulefase wisten ze één dubbel te winnen. De andere dubbelpartij hadden de jongens, die voor het eerst samen een wedstrijd op Geel dubbelden, geen kans. In de finale hadden ze een herkansing. Gelukkig leerden de jongens snel. Want nu werd er wel geconcentreerd en motiverend gespeeld. Dat resulteerde in een zeer knappe overwinning in de 3e set tie break. Het was een mooie wedstijd om te zien!

Geel kampioenen dubbel: Daan Cuyvers/Revy van Doorn van TC Vollenhove en Johan Homan en Michel Stok van LTC Steenwijk.