Geslaagd Steenwijkerland Herfsttoernooi met schitterend weer afgesloten!

Op onze tennisbanen werd van 9 t/m 15 oktober het Steenwijkerland Herfsttoernooi georganiseerd. Het was een Open tennistoernooi waar alle tennissende spelers van 17 jaar en ouder vanuit de omliggende verenigingen aan mee konden doen. Enthousiaste deelnemers kwamen dan ook – naast Steenwijk –  uit diverse regio’s zoals Havelte, Giethoorn, Wolvega, Lemmer maar bijvoorbeeld ook Emmen. Er was deelname voor enkel, dubbel en mix in de verschillende speelsterktes. Het is het tweede jaar dat dit toernooi werd georganiseerd en er deden maar liefst 2x zoveel spelers mee to.v. vorig jaar. Het toernooi is terug van weggeweest!

De organisatie trof het met het weer. Het was fantastisch om alle spelers in het najaarszonnetje te zien spelen. Het was een gezellige sfeer met hele spannende wedstrijden. Dit toernooi smaakt zeker naar meer. Volgend jaar wordt het weer georganiseerd!

De uiteindelijke winnaars waren:

• Dames enkel 8 17+: 1e: Margot Feijen (A.T.W. Wolvega), 2e: Marjet Pijlman-Wever (L.T.C. Steenwijk)
  • Gemengd dubbel 7 35+: 1e: Ali Aktepe en J. Scheper (A.T.W. Wolvega), 2e: Klaas Piest en Karen Beute (SV Giethoorn)
  • Heren enkel 7 17+: 1e: Stephan Wittendorp (T.C. Bargeres – Emmen), 2e: Theunis Sjoerd Elzinga (A.T.W. Wolvega)
  • Heren enkel 7 35+: 1e: Rinus Jorna (SV Giethoorn), 2e: Rob Arts (SV Giethoorn)
  • Heren dubbel 7 17+: 1e: Robbin Groot en Frank Weijers (T.C. ’t Wold – Ruinerwold))
  • Gemend dubbel 6 35+: 1e: Henk Oosten en Agnes Haverman-Leffers (L.T.C. Steenwijk), 2e: Henk Klatter en Riek Nauta (Lelystad en Ten Woude – Heerenveen)
  • Heren dubbel 6 17+: 1e: Gerrit Jeeninga en Henk Kramer (Scharsterbrug en Joure), 2e: Rob Arts en Rinus Jorna (SV Giethoorn)
  • Heren dubbel 4 17+: 1e: Martijn Doze en Erik van der Weijden (L.T.C. Steenwijk), 2e: Theo Hermsen en Wouter Verbeek (L.T.C. Steenwijk)

Op de foto staan de spelers die t/m de finaledag gespeeld hebben.

IMG_6172 IMG_6153
Met dank aan de organisatie Alice van Gunst, Martijn Doze en Erik van der Weijden.