Geslaagd sinterklaasfeest bij LTC Steenwijk!

Dit jaar werd voor het eerst een echt Sinterklaasfeest georganiseerd door het jeugdbestuur. Zowel jeugdleden en hun broertjes of zusjes , als kinderen van senioren waren welkom. Met 25 kinderen was de opkomst uitstekend. Rond 15.30 uur druppelden de kinderen één voor één langzaam binnen in het gezellig aangeklede clubgebouw. Na wat mooie verhalen en spannende momenten, kwamen rond 16.00 uur dan eindelijk de eerste 2 Pieten tevoorschijn via de tennisbaan en de ingang. Maar waar was de Goedheiligman?

Die werd door een derde Piet via de andere kant van de kantine naar de ingang begeleidt. Eenmaal binnen, werd er eerst vrolijk gezongen door de kinderen. Maar toen kwamen de Pieten er achter dat de kadootjes niet lagen waar ze hoorden te liggen. Samen met een paar kinderen gingen ze op zoek en gelukkig werden ze gevonden: 1 zak lag in het voorraadhok van de kantine en 1 zak lag in de dameskleedkamer.

Één voor één werden de kinderen bij de Sint geroepen en kregen, na een klein praatje met foto1Sint, een mooi kado. Toen iedereen een kado had gekregen en Sinterklaas met zijn Pieten afscheid hadden genomen, was het dan eindelijk zover: uitpakken! Alle kinderen waren erg blij met wat e hadden gekregen en gingen met een tevreden gevoel huiswaarts. Toen de kinderen rond de klok van 17.00 uur weggingen, kregen ze van Treats & Gifts By Me nog een leuk aandenken aan deze middag mee naar huis.