Extra trainer: Rick Roos!

Extra trainer bij Tennisschool Dallinga

Tot op heden hadden we twee trainers die les gaven bij LTC Steenwijk: Wencke Hogendijk en Erik Dallinga. Er komt een extra trainer bij: Rick Roos!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Erik vader geworden van dochter ‘Lise’. Hij wil graag meer thuis zijn om voor zijn dochter te zorgen. Daarnaast hebben we steeds meer leden die tennisles willen volgen. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Met een extra trainer hebben we meer mogelijkheden om lessers in te plannen. Voor wat betreft de huidige lessers zal de woensdagmiddag en de donderdagavond na 19.00 uur overgenomen worden door Rick Roos.

Wijziging begint bij start winterlessen

Rick Roos zal vanaf de start van de winter lessen de woensdag middagjeugd en de donderdagavond groepen vanaf 19.00 uur voor zijn rekening gaan nemen. Uiteraard blijft Erik verantwoordelijk voor de ‘rode draad’ tijdens de trainingen.

Even voorstellen. Wie ben ik?
Hallo allemaal! Ik ben Rick Roos, 22 jaar en woon in De Wijk. Vanaf mijn derde jaar ging ik altijd al met mijn opa mee naar de tennisbaan. Als hij wedstrijden aan het spelen was, ging ik altijd in de oefenkooi tegen de muur slaan. Na jaren in De Wijk en Meppel getennist te hebben, kwam ik in 2016 bij TC Suthwalda (Zuidwolde) om stage te lopen bij Tennisschool Kilian. Al gauw werd duidelijk dat de passie om training te willen geven veel groter werd en ik besloot om mijn vervolg stages ook bij de tennisschool te doen.

Na 5 jaar een Sport en Bewegen opleiding gevolgd te hebben in Zwolle, heb ik na mijn opleiding gelijk ingeschreven voor de opleiding tennistrainer. Na jaren stage te hebben gelopen en bij verschillende trainers mee heb kunnen kijken, heb ik dit jaar (2020) mijn licentie gehaald.

Passie en plezier overbrengen aan jong en oud

Het lijkt mij superleuk om mijn passie voor tennis over te brengen aan jong en oud. Het is super om te zien als leraar hoe mensen zich ontwikkelen en vooruitgaan in de sport waar jezelf ook zo van houdt! Daarnaast zet ik me graag in om leuke en vooral sportieve activiteiten voor de club te organiseren.

Wij wensen Rick erg veel plezier toe bij LTC Steenwijk. Samen met het bestaande team, Wencke Hogendijk en Erik Dallinga!

Taco Homan, Bestuur LTC Steenwijk