Woensdagavond herenteam kampioen!

Woensdagavond herenteam voor derde keer op rij kampioen!
Alle competitiewedstrijden zijn bij tennisvereniging LTC Steenwijk gespeeld. Er deden 12 seniorenteams mee, 4 jeugdteams en 1 Zomeravondcompetitie team. Er is 1 team kampioen geworden. De woensdagavond heren 2e klasse met Martijn Doze, Roy Jansen, Arjan Oosterhof, Dick Krommenhoek en Niek Stok zijn voor de 3e keer op rij kampioen  geworden! Het was spannend tot de laatste dag. want 3 teams hadden evenveel punten. Doordat de heren geen enkel punt verspeelden op de laatste competitiedag hadden ze evenveel punten als T.V. De Greveling 1 (Oudehaske). Maar omdat Steenwijk de onderlinge wedstrijd had gewonnen, spelen de heren van Steenwijk volgend jaar in de 1e klasse.

De heren van de zaterdag zijn knap in de 1e klasse gebleven. Het team met Niclas Pengel, Bastiaan Pengel, Mark Wester, Robert Bekhof, Rogier de Haan en Steven van der Weijden maakten het spannend, maar wisten er net in te blijven. Ze hadden evenveel punten als R.E.O. (Groningen). maar ook deze Steenwijker heren hadden de onderlinge wedstrijd gewonnen, zodat Veracket en R.E.O. (beiden uit Groningen) degraderen en de Steenwijker heren volgend jaar opnieuw uit mogen komen in de 1e klasse.

De dames van de zondag hebben het helaas niet gered. Ze zijn als één na laatste in de poule geeindigd. De tegenstanders waren dit jaar beter, dus volgend jaar komen Wencke Hogendijk, Maureen Damhuis, Birgitta Damhuis, Roelien Bos, Fenna Brassien, AnneMarieke Voortman, Christina de Willigen en Jeannette Knol uit in de 2e klasse.

Er is verder nog 1 damesteam op de dinsdag laatste geworden in de poule. Verder zijn alle andere teams erin gebleven.

LTC Steenwijk kan zich weer voorbereiden op de najaarscompetitie. Met 5 seniorenteams, 2 jeugdteams en 4 teams bij de kleinste jeugd in de Worldtour zijn we dit jaar goed vertegenwoordigd. Vanaf september gaat deze competitie beginnen.

Kampioensteam LTC Steenwijk:

Voor de 3e keer op rij is het woensdagavond herenteam kampioen geworden. Volgens jaar komen ze uit in de 1e klasse: V.l.n.r. Niek Stok, Martijn Doze, Arjan Oosterhof, Dick Krommenhoek en Roy Jansen.

woensdagavondherengoed

herenzaterdag

Het eerste herenteam op de zaterdag 1e klasse vieren dat ze erin zijn gebleven!

V.l.n.r. Robert Bekhof, Mark Wester, Niclas Pengel, Steven van der Weijden, Rogier de Haan en Bas Pengel.