Competitiekleding voor senioren en junioren geel

Aanmelden kan tot 31 december.

In samenwerking met de gerenommeerde sportkledingfabrikant Muta Sport brengen we een nieuwe lijn sportkleding – trainingspak, shirt en short. Leuk voor de competitieteams!

alles

Unieke kledinglijn

Muta is van origine een Fries bedrijf en levert sportkleding van hoogwaardige kwaliteit aan diverse (semi)profclubs en amateurclubs in verschillende landen. Dankzij hun eigen designstudio en eigen productie kunnen we een unieke kledinglijn aanbieden waarbij het ontwerp volledig op de clubkleuren van LTC Steenwijk zijn aangepast. Hierdoor zal de kleding ook altijd naleverbaar blijven. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit, licht en altijd voorzien van het clublogo. Daarnaast is er ruimte voor sponsor uitingen.

Verschillende maten leverbaar

De kleding is leverbaar in de maten M, L, XL en er is een pasavond voorzien. Naast de bovenstaande kledingstukken, die allemaal los vanelkaar te verkrijgen zijn, verwachten we nog een rokje voor de dames aan te kunnen bieden.

Bestellen

Om een inschatting te maken van de aantallen vragen we de competitieteams die belangstelling hebben om een mail te sturen naar voorzitter@ltcsteenwijk.nl met de aantallen trainingspakken, shirts en shorts.

Dit zal nog geen definitieve bestelling zijn; we nemen contact op zodra we de inventarisatie gedaan hebben.