Aanmelden najaarscompetitie

De inschrijving voor de najaarscompetitie 2019 staat open. Wil je dit najaar met je team meedoen, meld je dan snel aan! Aanmelden kan t/m 15 juni a.s.

Speeldata

Aanmelden

• Vraag bij de VCL aan welke competitiesoort jij kunt deelnemen (wanneer je dat niet weet).
  • Stuur een e-mail naar technischecommissie@ltcsteenwijk.nl
  • Vermeld in de e-mail:
    • In welke competitie je ingeschreven wilt worden. Bijvoorbeeld: h. Gemengd dubbel 35+ (DD-HD-2GD) op vrijdagavond
    • Wie de leden zijn van je team
    • Met welke balsoort je wilt spelen (Dunlop/Tretorn)
  • Voor meer informatie of voor vragen kun je altijd contact opnemen via de Vereniging Competitie Leider (VCL):
    Taco Homan (06 20302024)
    Marijke Falkena (06 10749899)
    technischecommissie@ltcsteenwijk.nl

Veranderingen Najaarscompetitie 2019

Naar aanleiding van de populariteit van de nieuwe dubbel competities op zondag in de Voorjaarscompetitie,heeft de KNLTB besloten deze competitiesoorten ook te introduceren in de KNLTB Najaarscompetitie 2019. Het betreft de nieuwe vormen:
•Gemengd dubbel (DD-HD-2GD) op zondag
•Heren dubbel (4HD) op zondag
•Dames dubbel (4DD) op zondag

Vanwege de tegenvallende animo is besloten de competitiesoorten Heren 35+ (2HE-2HD) op zondag en Dames 35+ (2DE-3DD) op zondag niet meer aan te bieden in de KNLTB Najaarscompetitie 2019.