30 maart ‘Warming-up’ Gezelligheidstoernooi

Ook weer zo’n zin in lekker buiten tennissen?! Daarom organiseert het bestuur samen met de toernooicommissie op 30 maart vanaf 13.00 uur een ‘Warming-up’ toernooi om het seizoen gezellig te open. Deelname is gratis.

Aanmelden:
Aanmelden via e-mail: toernooicommissie@ltcsteenwijk.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Meer informatie:

• Doel van het toernooi is de in de winter wellicht stram geworden spieren weer een beetje op te warmen voor het komende seizoen.
  • Tevens biedt dit toernooi nieuwe leden de kans vast wat kennis te maken met de club en haar leden.
  • Alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje, gezelligheid staat voor op!
  • Het toernooi waar je je ongeacht leeftijd of speelsterkte voor kunt opgeven.
  • Hoe we gaan spelen is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Kan een poulesysteem worden of het idee van toss.
  • Het begint om 13.00 uur. De eindtijd hangt af van het aantal te spelen partijen.
  • Meedoen is gratis evenals het eerste kopje koffie.
  • Maak kans op leuke prijzen.
  • De warming-up vindt gelijktijdig plaats met de open dag van de club en het instrueren van de competitie-captains en het uitreiken van de competitie-formulieren. Kortom, het beloofd een echte club-dag te worden! Zo willen we potentiele leden laten zien hoe leuk tennis is.