Kampioenen competitie!

Kampioenen bij LTC Steenwijk!

Heren woensdag

herenteam woensdagHet eerste herenteam op de woensdagavond (herendubbel 35+, 4e klasse) is overtuigend kampioen geworden. Het is een nieuw competitieteam met heren die in het verleden bij diverse andere teams competitie speelden. Een aantal wedstrijden was erg spannend, maar uiteindelijk is dit team zonder tegenpunten zeer overtuigend kampioen geworden. Een zeer knappe prestatie. Volgend jaar spelen de mannen sowieso in de 3e klasse competitie, maar gezien hun prestatie proberen ze meteen de 2e klasse aan te vragen.

Van links naar rechts: Dick Krommenhoek, Niek Stok, Arjan Oosterhof, Roy Jansen, Martijn Doze.

Heren donderdag

1eherenteamdonderdagHet eerste herenteam op de donderdag (1e klasse, herendubbel 50+), zijn met maar liefst 31 punten (7 punten meer dan de nummer 2), voor het 4e jaar op rij kampioen geworden. Een prestatie die bij LTC Steenwijk nog nooit is vertoond. Bouke Kleefstra, Egbert Kleen, Harm Bakker, Peter Bandringa en Andries Steegstra hebben deze knappe prestatie geleverd.

Van links naar rechts: Harm Bakker, Egbert Kleen, Peter Bandringa, Andries Steegstra (Bouke Kleefstra mist op de foto).

Heren donderdag

2eherenteamdonderdagHet tweede herenteam op de donderdag (3e klasse, herendubbel 50+) is voor het eerst kampioen geworden. Kees Zuidberg, Fred Boot, Jan Meijer, Peter Mustert, Arie Stolk, Jan Broere en Adri Luyten haalden 24 punten binnen. Twee punten meer dan de nummer 2.

Van links naar rechts:

Adri Luyten, Jan Meyer, Fred Boot, Arie Stolk (Kees Zuidberg, Peter Mustert, Jan Broere missen op de foto).

Alle kampioenen van LTC Steenwijk

kampioenen2015Vlnr bovenste rij: 2e herenteam donderdag: Arie Stolk,  Fred Boot, Jan Meyer, Adri Luyten

Vlnr bovenste rij: 1e herenteam donderdag: Peter Bandringa, Andries Steegstra en Egbert Kleen

Vlnr onderste rij: herenteam woensdag: Dick Krommenhoek, Roy Jansen, Martijn Doze en Niek Stok, Harm Bakker (1e herenteam donderdag).

Alle kampioenen werden op 30 mei tijdens een gezellige afsluiting gehuldigd. Meer dan 80 mensen waren hierbij aanwezig. Er was een heerlijk grieks buffet, verzorgd door Grill en buffet restaurant Rhodos te Steenwijk. En natuurlijk voor de kinderen een springkussen en veel ander lekkers. Een mooie en gezellige afsluiting van de Voorjaarscompetitie.