Einduitslag voorjaarscompetitie!

Einduitslag competitieresultaten bij tennisvereniging LTC Steenwijk

Alle competitiewedstrijden zijn bij tennisvereniging LTC Steenwijk gespeeld. Er deden 13 seniorenteams en 6 jeugdteams mee aan de competitie. De dames op de zondag zijn uiteindelijk op een knappe 3e plaats geëindigd. De heren op de zaterdag met Niclas Pengel, Bas Pengel, Steven van der Weijden, Rogier de Haan, Mark Wester en Robert Bekhof hebben het afgelopen zaterdag heel erg spannend gemaakt. Ze verloren met 4-2 en eindigden samen met Roden en Groningen op de laatste plaats met 16 punten. Maar vanwege de positievere onderlinge resultaten zijn ze in de 1e klasse gebleven. Een zeer knappe prestatie!

Veder zijn er 3 teams kampioen geworden. Een nieuw opgezet herenteam op de woensdagavond 4e klasse met Dick Krommenhoek, Niek Stok, Arjan Oosterhof, Roy Jansen en Martijn Doze, en 2 herenteams op de donderdagochtend. Het eerste herenteam op de donderdag (1e klasse, herendubbel 50+), zijn met maar liefst 31 punten (7 punten meer dan de nummer 2), voor het 4e jaar op rij kampioen geworden. Een prestatie die bij LTC Steenwijk nog nooit is vertoond. Bouke Kleefstra, Egbert Kleen, Harm Bakker, Peter Bandringa en Andries Steegstra hebben deze knappe prestatie geleverd. Het tweede herenteam op de donderdag (3e klasse, herendubbel 50+) is voor het eerst kampioen geworden. Kees Zuidberg, Fred Boot, Jan Meijer, Peter Mustert, Arie Stolk, Jan Broere en Adri Luyten haalden 24 punten binnen. Twee punten meer dan de nummer 2. Alle kampioenen werden afgelopen weekend tijdens een gezellige afsluiting gehuldigd. Meer dan 80 mensen waren hierbij aanwezig. Er was een heerlijk grieks buffet, verzorgd door Grill en buffet restaurant Rhodos te Steenwijk. En natuurlijk voor de kinderen een springkussen en veel ander lekkers. Een mooie en gezellige afsluiting van de Voorjaarscompetitie.

Alle kampioenen van LTC Steenwijk:

Vlnr bovenste rij: 2e herenteam donderdag: Arie Stolk,  Fred Boot, Jan Meyer, Adri Luyten

Vlnr bovenste rij: 1e herenteam donderdag: Peter Bandringa, Andries Steegstra en Egbert Kleen

Vlnr onderste rij: herenteam woensdag: Dick Krommenhoek, Roy Jansen, Martijn Doze en Niek Stok, Harm Bakker (1e herenteam donderdag)

Bouke Kleefstra, Kees Zuidberg, Peter Mustert, Jan Broere en Arjan Oosterhof missen op de foto