Competitie Aanmelden Voorjaar 2018

Vanaf begin april start de voorjaarscompetitie van 2018 weer. Dit geldt zowel voor de senioren als de junioren ‘Groen’ en ‘Geel’ (meisjes en jongens). De senioren kunnen op verschillende dagen en competitiesoorten kiezen. De Groen kinderen spelen op zondag, en de Geel kinderen kunnen kiezen uit verschillende momenten in het weekend.

Aanmelden voor senioren en junioren geel en groen kan t/m 5 december

Je kunt je t/m 5 december 2017 aanmelden voor de competitie. Senioren kunnen zich individueel of als team aanmelden. Junioren kunnen zich individueel aanmelden. De trainer, Erik Dallinga, samen met de verenigingscompetitieleider (VCL) Marleen Schepers en/of functionaris tenniskids (Debby Cornelissen) maken de indeling voor de junioren.

Speeldata

data

Aanmelden via de mail

Stuur een mail naar de Technische commissie met de volgende gegevens:

• In welke competitie wil je ingeschreven wil worden:
    • Landelijk – Regionaal
    • Speeldag
    • Competitiesoort (GD – HD – DD)
  • Bij teamaanmelding: wie de leden zijn van je team

Speeldata Voorjaarscompetitie 2018

Competitieaanbod Overijssel

Competitieaanbod Landelijk

Competitieaanbod Friesland

Meer informatie vind je ook op de site van de KNLTB.

Voor vragen/opmerkingen kun je ook altijd terecht bij Vereniging Competitie Leider (VCL) Marleen Schepers en Marga Kleiwert, technischecommissie@ltcsteenwijk.nl