Tossen

IEDEREEN….. van beginner tot oude rot…..is WELKOM

LTC Steenwijk heeft de volgende tossavonden/ochtenden voor haar leden:

• Maandagochtend van 09:00 tot 12:00 uur voor de 55+ heren én dames
  • Maandagavond van 19:00 tot 21:00 uur mix tossavond
  • Woensdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur voor de 55+ heren én dames
  • Woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur voor de heren
  • Vrijdagochtend vanaf 10.00 uur voor koppels 55+ mix

Van tevoren aanmelden is niet nodig. Goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij vragen! Wil je van tevoren toch wat meer informatie, mail dan naar info@ltcsteenwijk.nl.

De 55+
Bent u 55+ en heb je zin om een stevig balletje te slaan, spoed je dan op maandagochtend en woensdagochtend naar de tennisbaan waar sport en gezelligheid elkaar afwisselen. Een echte aanrader!

Koppels 55+ mix
Wil je graag met je vaste tennis partner meedoen aan de toss? Dat kan! Kom op de vrijdagochtend om 10.00 uur samen met je mix-partner naar de baan. Iedereen boven de 55 jaar is welkom. De enige voorwaarde is dat je als mix-koppel verschijnt.

Mix
Staat plezier en gezelligheid voorop? Kom dan naar de Mix-toss avond op de maandagavond vanaf 19:00 uur. Dames en heren zijn van harte welkom! Kom ook en maak er een gezellige avond van!

Mannen
De mannen tossen elke woensdagavond vanaf 19:00 uur. De toss wordt goed bezocht. Niet onbelangrijk is het evalueren van de gespeelde wedstrijden na afloop. Een gezellig samenzijn waar onder het genot van een drankje of hapje nog even nagekaart wordt.

Gezelligheid voorop!
Als je ongedwongen wilt tennissen, immers er staat niets op het spel, word je bij deze uitgenodigd om de tossmorgen/avond te bezoeken. Van te voren aanmelden is niet nodig, goede zin meebrengen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat wij van je vragen. Om het tossen binnen de vereniging soepel en sportief te laten verlopen zijn er onderling afspraken gemaakt die in onderstaand tossreglement zijn opgenomen.

TOSSREGLEMENT LTC STEENWIJK

1. Tijdens het zomerseizoen dat loopt van 1 april tot 1 oktober, zijn voor de toss momenten maximaal 6 banen beschikbaar.
  2. Gedureende de toss momenten van de 55+ heren én dames zijn de banen als volgt verdeeld: 3 banen voor de heren en 3 banen voor de dames. Bij onbespeelbare banen; dienen de 6 banen evenredig verdeeld te worden over de dames en de heren.
  3. Gedurende het winterseizoen, dat loopt van 1 oktober tot 1 april, zijn maximaal 2 banen beschikbaar voor het tossen.
  4. Alle toss-momenten staan gereserveerd in het digitale afhangbord in de hal.
  5. Tijdens de toss momenten zijn voor tennislessen maximaal 2 verlichte banen beschikbaar. Daarnaast heeft elk competitieteam recht op 2 verlichte tennisbanen.
  6. Tijdens alle toss-momenten, trainingen en competitiewedstrijden is altijd minimaal 1 verlichte recreatiebaan beschikbaar.
  7. De tennistrainer heeft gedurende de toss momenten het eerste recht op baankeuze. De trainer zal dit tijdig en duidelijk aangeven aan de Jiba-beheerder. Het is mogelijk dat gedurende de training tussen de lessen door van baan of baansoort gewisseld wordt.
  8. De indeling van de banen bij bovengenoemde activiteiten wordt vastgelegd in Jiba. Deze baanindeling is dan ook leidend.