Kantinedienstrooster

Als lid van LTC Steenwijk wordt er van je gevraagd om tijdens het tennisseizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club door het vervullen van Kantinedienst. De leden zorgen voor een belangrijk deel zelf voor het draaien kantinediensten. Buiten het open zijn van de kantine vinden we het sociale aspect van het draaien van kantinediensten niet onbelangrijk, onder gezellige omstandigheden andere leden ontmoeten! Hierbij het Kantinedienstrooster 2018.

Als je toevallig verhinderd bent op de aangegeven dag, graag even ruilen met iemand anders op de lijst. U wordt verzocht bij het omzetten van de kantinedienst degene die weekdienst heeft, hierover te informeren! Vragen/opmerkingen via kantinecommissie@ltcsteenwijk.nl.

Kantinedienstrooster 2018

Spelregels kantinedienst

1. Sleutels van het park en de kantine ophalen bij Cafetaria ‘t Vullende buikje, naast café de Karre in Tuk voor de aanvang van de dienst;
  2. Als je zondags vroeg kantinedienst moet draaien is het gewenst een afspraak te maken met de laatste kantinedienst van zaterdagavond, omdat het cafetaria zondags vroeg nog dicht is.
  3. verlichting aandoen en eventueel de koelkast bijvullen, radio aan en eventueel terrasmeubilair schoonmaken, of drogen;
  4. kas uit het schoonmaak- verwarmingshok halen en kasboek opmaken;
  5. na de dienst glazen spoelen en afwassen, terras opruimen, radio uitzetten en handdoeken uithangen;
  6. kas tellen en het kasboek opmaken;
  7. kas en kasboek weer in het schoonmaak-verwarmingsruimte plaatsen, papiergeld in een enveloppe doen en in de kluis doen;
  8. alles goed afsluiten en de sleutels weer afgeven bij cafetaria ‘t Vullende Buikje.
  9. ‘Zelf’ betekent dat het competitieteam zelf zorgt voor de bezetting van de bar.
  10. Het eerste kopje koffie/thee dient vanaf dit jaar wel te worden betaald.