Aanmelden Voorjaarscompetitie 2020

Vanaf 4 april start de Voorjaarscompetitie van 2020. Dit geldt zowel voor 18+ ers als voor de jeugd ‘Groen’ en ‘Geel’ (meisjes en jongens). De KNLTB Voorjaarscompetitie telt in principe zeven speeldagen in april, mei en juni, en wordt zoveel mogelijk gespeeld in poules van acht teams. Bekijk hier de speeldagen en bekijk het competitieaanbod in Overijssel en van Friesland.

Iedereen kan meedoen aan de competitie!

Iedereen kan meedoen aan de KNLTB Voorjaarscompetitie. Zowel de meer ervaren spelers als de beginners (8&9 tennis)! De 18+-ers kunnen op verschillende dagen kiezen uit verschillende competitiesoorten. De jeugd ‘Groen’ speelt op zondag, en de jeugd ‘Geel’ kan kiezen uit verschillende momenten in het weekend.

Informatie Zomeravondcompetitie 2020 volgt

De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie op zeven woensdagen in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt in alle speelsterktes. De speeldagen zijn nog niet bekend. Aanmelden hiervoor kan op een later tijdstip.

Speeldata Voorjaarscompetitie 2020

Feestdagen in 2020:
Pasen: 12 en 13 april, Koningsdag: 27 april, Hemelvaart: 21 mei, Pinksteren: 31 mei en 1 juni

Aanmelden voor de Voorjaarscompetitie

Aanmelden kan t/m 20 december door een mail te sturen naar de Technische commissie met de volgende gegevens:

• Aan welke competitie je mee wilt doen:
    • Welke regio (bv. Overijssel of Friesland)
    • Speeldag
    • Competitiesoort (GD – HD – DD)
  • Eventuele dispensatie aanvragen (twee keer spelen voor één vereniging of voor het spelen voor twee verenigingen)
  • Bij team-aanmelding: wie de leden van je team zijn
  • Wie de aanvoerder is
  • Met welke tennisballen je wilt spelen (Dunlop of Tretorn)

Competitie speciaal voor starters

Competitieaanbod Overijssel

Competitieaanbod Friesland

Meer informatie vind je ook op de site van de KNLTB.

Voor vragen/opmerkingen kun je ook altijd terecht bij Vereniging Competitie Leider (VCL) Marijke Falkena of Taco Homan: 06 10 749 899, technischecommissie@ltcsteenwijk.nl